Tabăra Medievală pentru Copii

Tabăra Medievală pentru Copii

tabara_2

Locul ce naște povești.

A fost odată ca niciodată un meleag de poveste ce purta numele de Țara Bârsei.

An de an, pe acest plai ascuns în mijlocul naturii, se adună cavaleri și domnițe din întreg ținutul românesc pentru a împărtăși din tainele prieteniei și a-și însuși principiile onoarei.

Tărâmul li se deschide ca o lume simplă și ordonată, unde copiii se întrec în activități şi meşteşuguri diverse, de la mânuitul spadei medievale şi al arcului până la cel al penelului heraldic. Îndeletnicirile din Tabăra Medievală adună cunoștințe din ale istoriei și ale artelor, împletite cu voioșie și aer proaspăt de munte.

Găzduiţi în tot confortul zilelor noastre, copiii au toate cele trebuincioase la îndemână, ca dorul de casă să fie numai un plăcut cuget nostalgic.

Așteptăm și anul acesta, începând cu luna lui Iunie, mezinii din toate colțurile ţării să ni se alăture în a duce mai departe povestea Taberei Medievale.

Fă un prim pas spre tărâmul de vis, pe www.tabara-medievala.ro

Și-am încălecat pe-o șa și-am zis povestea ce poa’ să fie a ta !

 

1 Comment

  1. Nicu Petria
    Iul 27, 2013

    Îmi pare rău că n-am ştiut până acum câteva minute de această revistă spirituală. O voi citi cu mare plăcere de azi. Şi pentru că spiritul stă în sufletele mari, vreau să vă spun şi eu că îmi plac poveştile de când eram un ţânc de copil, dar şi acum la aproape 63 de ani pe care îi voi împlini peste câteva luni le ador ca şi atunci. Şi vă spun că ştiu şi eu câteva poveşti minunate de la mama, care şi dânsa le ştia de la bunicul ei, precum : “Papelcuţa” , “Povestea lui Craivosin”, “Petre pe măr în sus”, “Uite-ne taică, uite-ne maică”, “Jumătate de om”, “Caprele babei” şi “Isteţimea greieraşului”. Aceste poveşti mi-au făcut viaţa mai frumoasă şi de aceea aş vrea ca aceste nestemate de odinioară să nu moară, să le aştern pe hârtie, să le ştie şi alţi copii şi bunici, care sunt intersaţi să-şi vadă copii cu mai mult spirit. Vă mulţumesc că existaţi şi să vă dea Dumnezeu sănătate şi inspiraţie.

Lăsați o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Provided by orange county short sale specialist