Să râdem cu nenea Iancu !

Conducerea Filialei Iaşi, Invită pe cei cu aptitudini de creaţie literară pentru genul dramatic, sau cunoştinţe, prieteni din ţară sau străinătate, să participe la concursul deschis din acest moment de Liga Scriitorilor Români – Filiala Iaşi Moldova. Succes !

 

UNATC
UNATC

C O N C U R S

Liga Scriitorilor Români – Filiala Iaşi-Moldova în parteneriat cu Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, Bucureşti, organizează cu prilejul centenarului Caragiale, concursul de comedie – piese de teatru, Să râdem cu nenea Iancu ! Condiţiile concursului :

Participanţii se vor înscrie în concurs cu o singură piesă de teatru, redactată în limba română potrivit normativelor gramaticale actuale, impuse de Academia Română.

Piesele propuse juriului se vor redacta şi trimite numai în format electronic Microsoft Word și vor conține cel mult 25 pagini cu marginile de 2 cm. în format de pagină A4, font Times New Roman, cu mărimea literelor de 11, cu aliniate de la începutul rândului. Textul se va redacta cu diacritice, iar între rânduri nu vor fi spaţii.

Concurenţii vor achita o taxă de participare de 50 Roni, care va fi depusă la orice filială a Băncii Transilvania în următorul cont : Liga Scriitorilor Români-Filiala Iasi-Moldova, cod bancar IBAN RO50BTRL02401205 U950 11XX . Chitanţa eliberată de bancă va fi scanată şi trimisă electronic odată cu textul.

Textele se vor trimite la adresa de e- mail : ligascriitorilor.iasi@gmail.com până în 31 August inclusiv.

Juriul special constituit (din cadre didactice universitare de specialitate şi alţi oameni de cultură), va selecta, evalua şi propune pentru premiere creațiile originale, valoroase care întrunesc condițiile concursului.

Premierea lucrărilor se va face într-o ședință festivă la Iași, la interval de aproximativ o lună de la limita de primire.

Premiile I, II şi III vor fi apreciate cu o diplomă şi un trofeu, iar menţiunile cu diplomă. Ceilalţi concurenţi vor primi o diplomă de participare.

Tuturor premiaţilor li se vor publica textele în revista Moldova Literară şi vor fi propuse instituţiilor de specialitate pentru a fi incluse în repertoriu.

Contact:

Str. Matei Voievod nr. 75-77, sector 2 Bucureşti

Telefon 0232/210 865; 0742/628 840

Telefon rectorat: 021/252 74 57

E-mail: ligascriitorilor.iasi@gmail.com E-mail : rector@unatc.ro

1 Comment

  1. Antonio
    Noi 18, 2012

    Bravo ca aveti idei pozitive si inaecrcti o abordare inteleapta si diplomata a temelor din societatea si economia tarii pacat ca multi prezinta indiferenta sau doar atacuri verbale fara fapte concrete de solutionare. Din fericire, orice problema are mai mult de 2 solutii, ramane sa o gasim, individual sau in echipa si sa promovam un mod sanatos de viata si de gandire. De fapt aici cred ca e salvarea societatii noastre: modul de gandire. Mult succes si inspiratie pozitivaCu respect, Mariana

Lăsați o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Provided by orange county short sale specialist