Revista Nomen Artis – numărul 51

Cine eşti tu, cititorule care-mi vei citi poemele, de azi într-o sută de ani? Nu-ţi pot trimite nici măcar o singură floare din belşugul acestei primăveri, nici măcar un singur firicel de aur din bogatele mine ale acestor nori. Deschide-ţi larg uşile şi priveşte afară. Culege din înflorita-ţi grădină înmiresmatele amintiri ale unor flori veştede, răsărite în urmă c-un veac. În bucuria inimii tale o vei putea simţi şi pe aceea care a-nfiorat până la cântec inima unui frate de-al tău, într-o dimineaţă de primăvară, făcându-l să-şi trimită glasul extatic la drum, către tine, cititorul meu de azi într-o sută de ani. (Rabindranath Tagore din Grădinarul (1913), traducere de Petre Solomon)

 

Citatele lunii Noiembrie

 

„Am scris pentru voi… Nu sunt nici scriitor şi nici poet, sunt doar un om al cărui suflet simte nevoia să râdă sau să plângă… şi cum altfel l-aţi putea auzi, dacă nu ar face-o cu ajutorul cuvântului!?”

Marian Bunget

 

„Atunci când n-am să mai pot iubi pe nimeni, am să mor. Voi, cei care ştiţi că meritaţi dragostea mea,
aveţi grijă să nu mă ucideţi.”

Geo Bogza

 

„În cer, nu există nicio distincție pentru est şi vest; oamenii creează distincțiile în propriile lor minți şi apoi le iau drept adevărate.”

Buddha

 

„Cei mai frumoși oameni pe care îi știu iubesc viața mai mult decât orice altceva fără să aștepte să le cadă oarece din cer care să îi facă fericiți. Aceștia sunt, din punctul meu de vedere, campionii la viață.“

Mihai Păun

 

Revistă de Cultură Universală Nomen Artis – Anul V, nr. 51, 2015

Deschide Revista

Pentru a vizualiza revista trebuie să accesaţi link-ul “Deschide Revista”, iar pentru a se deschide revista aveţi nevoie de Adobe Flash Player instalat. Pentru cei care nu au instalat Adobe Flash Player îl găsiți aici de unde îl puteți descărca şi instala!!!

© 2010 Nomen Artis, toate drepturile rezervate

 

3 Păreri

 1. fatmir Minguli
  Noi 19, 2015

  Vi ringrazio per questa portata di questo numero sull Linkedin .
  Non so che sucede con mio raconto in italiano ” La qustode del tempo”, che ho pstato mesi fa per vostra Magazina.
  con rispetto
  Fatmir Minguli

  • Viorela Codreanu Tiron
   Noi 19, 2015

   Se poate face comanda pe oct. si nov.
   Doritorii sunt rugati sa comunice datele postale si nr. de tel. prin e-mail:
   nomenartis@gmail.com

   Può ordinare i mesi di ottobre. e novembre.
   Gli interessati sono invitati a presentare i dati e il numero postale. tel / per ogni indirizzo e-mail.:
   nomenartis@gmail.com
   Chiedere scusa per gli errori, perché ho tradotto google traduttore!
   Arrivederci e vi danno il benvenuto in 3 giorni.

   Viorela Codreanu Tiron – Director publicatie//

 2. Mihai Paun
  Noi 11, 2015

  Dragă cititorule, luna Octombrie cu toată aniversarea noastră s-a trecut repede însă noi harnici n ne-am oprit și ți-am pregătit deja un număr nou pentru luna Noiembrie, am muncit noi ce am muncit la el așa că tu hai și citește, iar mai apoi dacă vrei, poți să ne spui tu pe site sau în social media cum ți-a plăcut, ori poți să dai like la pagina de Facebook ca să te ținem automat la curent cu numerele noi. Poți de asemenea să imparți și altor prieteni iubitori de artă și frumos, pentru ca este o revistă de cultură foarte bună și de calitate la care se muncește mult în fiecare lună.
  Dar cititorule, dacă ți-a plăcut, folosește butoanele disponibile pe site pentru a ne ajuta să o facem să ajungă și la alți iubitori de cultură și de frumos, fiecare click contează, folosește click-urile cu înțelepciune. Noi colectivul îți mulțumim în avans!
  Share it! Tweet it! Like it! Link it!

Lăsați o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Provided by orange county short sale specialist