Revista Nomen Artis – numărul 48

Suntem tineri, trăim în prezent… Nu pot să-i înţeleg pe cei care vorbesc mereu de trecut şi de viitor, nu mai văd clipa de faţă, care singură e viaţa; restul e iluzie care s-a dus sau iluzie pe care ţi-o faci, şi de trăit, când trăieşti? (Marin Preda)

 

Citatele lunii August

 

„Suntem săraci! Pentru că în loc să iertăm … părăsim. Pentru că în loc să iubim … urâm. Pentru că deși avem viața … n-o trăim. Pentru că privim … dar nu vedem. Pentru că avem sentimente …. dar nu le exprimăm.“

Octavian Paler

 

„Arta e nostalgia lui Dumnezeu.“

N. Steinhardt

 

„Adânc în suflet, dincolo de durere, dincolo de confuzia vieţii, domneşte o linişte vastă şi măreaţă – un infinit ocean de pace, pe care nimic nu o poate atinge; este neîntrecuta pace a naturii care înţelepteşte. Pe care o căutăm cu patima arzătoare, ba aici, ba acolo, de-a lungul şi de-a latul vieţii; în cele din urmă o găsim în noi înşine.”

R. M. Bucke

 

„Am sunat în gând adunarea dragostei și aceasta s-a prezentat în poziție de drepți în fața ușii, apoi în fața geamului, în tramvai și în troleibuz, iar la urmă în stație la gară, am luat-o cu mine în birou și m-am jucat cu ea toata ziua. Nimic nu am muncit în ziua aceea.“

Mihai Păun

 

Revistă de Cultură Universală Nomen Artis – Anul IV, nr. 48, 2015

Deschide Revista

Pentru a vizualiza revista trebuie să accesaţi link-ul “Deschide Revista”, iar pentru a se deschide revista aveţi nevoie de Adobe Flash Player instalat. Pentru cei care nu au instalat Adobe Flash Player îl găsiți aici de unde îl puteți descărca şi instala!!!

© 2010 Nomen Artis, toate drepturile rezervate

 

6 Păreri

 1. Pop Stelu
  Aug 27, 2015

  De fiecare data cand lecturez paginile revistei NA-Dincolo de tacere simt implinirea transformarii necuvintelor in cuvinte ce-si afla rostul in Marea de tacere…ma inclin…P.S.!

  • Viorela
   Sep 8, 2015

   Mulţumim mult, dle Pop Stelu.

   Şi pentru materiale şi pentru laude!

 2. Viorela
  Aug 22, 2015

  VĂ AMINTIM CĂ ÎN LUNA OCTOMBRIE VA FI NUMĂR ANIVERSAR – 5 ANI DE LA PRIMA APARIŢIE!
  AŞTEPTĂM MATERIALE DEOSEBITE DIN PARTEA DVS.!

 3. Hatos Vasile
  Aug 15, 2015

  Mulţumesc pentru urare!
  O citesc mereu cu plăcere!
  Felicitări tuturor pentru această revistă!

 4. Nomen Artis
  Aug 4, 2015

  LA MULTI ANI COLABORATORULUI NOSTRU VASILE HATOS!

 5. Mihai Paun
  Aug 4, 2015

  Dragă cititorule, luna Iulie s-a trecut repede însă noi harnici ți-am pregătit deja numărul nou pentru luna August, am muncit noi ce am muncit la el cât să te ținem interesat așa că tu hai și citește, iar mai apoi dacă vrei, poți să ne lași o părere pe site sau în social media, ori poți să dai like la pagina noatră de Facebook ca să te ținem automat la curent cu numerele noi. Poți de asemenea să imparți și altor prieteni iubitori de artă și frumos, pentru ca este o revistă de cultură foarte bună și de calitate.
  Dar cititorule, dacă ți-a plăcut, folosește butoanele disponibile pe site pentru a ne ajuta să o facem să ajungă și la alți iubitori de cultură și de frumos, fiecare share contează. Noi colectivul îți mulțumim!
  Share it! Tweet it! Like it! Link it!

Lăsați o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Provided by orange county short sale specialist