Revista Nomen Artis – numărul 47

Sufletul e o realitate cutremurătoare. Nu poate fi cumpărat, nu poate fi vândut şi scos la mezat. Poate fi însă otrăvit sau adus la desăvârşire. Există un suflet în fiecare dintre noi. (George Ţărnea)

 

Citatele lunii Iulie

 

„Fericirea este o tăcută şi perpetuă delectare în evenimente mici.”

Pam Brown (n. 1928)

 

„Poezia este un dor unic şi universal. E singura replică pe care omul o poate da morţii. Să arate că e neputincios, dar că frumuseţea pe care el şi-o înţelege căzând este cu mult mai mare decât răul prezenţei absolute a neantului. Astfel, poezia înseamnă apoteoza spiritului uman, iar, pentru că este şi o însumare a limitelor lui, apoteoza devine cumplită.”

Trandafir Sânpetru

 

“Totul îi poate fi luat unui om cu excepția unui singur lucru: ultima libertate umană – alegerea propriei atitudini în orice set de circumstanțe, alegerea propriei căi.”

Viktor Frankl

 

„Oricând fac ceva rău sau răutăcios, ori pur și simplu nu fac ceva bun nu îmi fac probleme legate de ce crezi tu despre mine, dar imi fac probleme cu ce cred eu despre mine.“

Mihai Păun

 

Revistă de Cultură Universală Nomen Artis – Anul IV, nr. 47, 2015

Deschide Revista

Pentru a vizualiza revista trebuie să accesaţi link-ul “Deschide Revista”, iar pentru a se deschide revista aveţi nevoie de Adobe Flash Player instalat. Pentru cei care nu au instalat Adobe Flash Player îl găsiți aici de unde îl puteți descărca şi instala!!!

© 2010 Nomen Artis, toate drepturile rezervate

 

8 Păreri

 1. Viorela
  Iul 14, 2015

  De la dna. Jeni Mateescu – postat pe facebook

  Interesanta si sugestiva revista, dedicata creatorilor, cu un colectiv de redactie cu nume de referinta in cultura romana. E o revista care face cinste oricarui artist. In numarul 47 al revistei, cateva pagini au fost dedicate “pictorului de ingeri”. Daca veti rasfoi, si va invit s-o faceti, veti gasi de la pagina 5, interviul meu cu pictorul Dorin Macovei. Eu am facut-o cu bucurie, bucurie pe care vreau s-o impartasesc cu voi.

 2. Maria Filipoiu
  Iul 13, 2015

  ,,Poezia este dorul îndrăgostit perpetuu de idee, pe care o curtează pentru relație veșnică!”

  Maria Filipoiu

 3. Mihai Cotea
  Iul 13, 2015

  Ce muncă frumoasă, ce rezultate splendide! Nu există număr din ”Nomen Artis”, în care să nu găsesc ceva frumos de citit.
  Felicitări creatorilor!

  • Viorela
   Iul 14, 2015

   Mulţumim, dle Cotea! şi vă aşteptăm cu noi creaţii, propuneri şi comentarii.
   Toate cele bune!

 4. boris marian
  Iul 11, 2015

  nu pot deschide Pe ADOBE, DOAR OE FACEBOOK
  din păcate doamna Viorela Tiron mă cam ocolește, de ce oare?

 5. Pop Stelu
  Iul 10, 2015

  La fiecare nr al revistei pe care-l parcurg descopar frumuseti care aduc bucurie sufletului meu…ma inclin acelora care contribuie si realizeaza aceasta revista de exceptie…P.S.

 6. Nume *
  Iul 10, 2015

  Citiţi şi daţi mai departe!

Lăsați o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Provided by orange county short sale specialist