Revista Nomen Artis – numărul 42

La ce sunt bune cărţile? Îmi vine să răspund: la totul şi la nimic. Poţi trăi foarte bine fără să citeşti. Milioane de oameni n-au deschis niciodată o carte. A vrea să le explici ce pierd e totuna cu a explica unui surd frumuseţea muzicii lui Mozart. În ce mă priveşte, mă număr printre cei care nu pot trăi fără cărţi. Sunt un vicios al lecturii. Am nevoie să citesc aşa cum am nevoie să mănânc şi să beau. Hrana pe care mi-o oferă lectura îmi este la fel de indispensabilă ca şi aceea materială. Resimt fiecare zi fără o carte ca pe o zi pierdută. (Nicolae Manolescu)

 

Citatele lunii Februarie

 

„Pentru a fi un pictor credibil trebuie să consideri adevărul ca fiind cel mai important din lume.“

Ilia Repin

 

„Romanul este singura formă de artă care îţi oferă un al doilea simţ al temporalităţii.”

James Meek

 

„Lucrurile frumoase sunt întotdeauna făcute cu dragoste.“

Mihai Păun

 

Revistă de Cultură Universală Nomen Artis – Anul IV, nr. 42, 2015

Deschide Revista

Pentru a vizualiza revista trebuie să accesaţi link-ul “Deschide Revista”, iar pentru a se deschide revista aveţi nevoie de Adobe Flash Player instalat. Pentru cei care nu au instalat Adobe Flash Player îl găsiți aici de unde îl puteți descărca şi instala!!!

© 2010 Nomen Artis, toate drepturile rezervate

 

4 Păreri

 1. boris marian
  Mar 1, 2015

  revista are o grafică cam de tipul celor de liceu, conținutul eterogen, unii foarte buni autori, alții nu prea, dar efortul realizatorilor se simte, succes

 2. Agafia Dragan
  Feb 15, 2015

  Felicitari pentru o revista admirabila!

 3. Pop Stelu
  Feb 11, 2015

  Felicitari pentru inca un nr de excepetie!

 4. Mihai Paun
  Feb 11, 2015

  Dragă cititorule uite că am scos numărul nou pentru Februarie, hai și citește, iar apoi poți să ne lași o părere sau poate doar un semn despre conținutul revistei noastre pentru ca este o revistă de cultură foarte bună și de calitate. Iar cititorule, dacă ți-a plăcut lectura, te invit să folosești butoanele disponibile pentru a ne ajuta să o facem să ajungă și la alți iubitori de frumos, share-ul tău contează. Mulțumim frumos!
  Share it! Tweet it! Like it! Link it!

Lăsați o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Provided by orange county short sale specialist