Revista Nomen Artis – numărul 33

Dacă eterna existenţă se transformă, înseamnă că va fi şi mai frumoasă. Dacă dispare, înseamnă că va reveni cu ceva încă mai sublim. Dacă doarme, înseamnă că visează la o deşteptare mai bună, căci fiecare renaştere este încă mai măreaţă. (Khalil Gibran)
 

 

Citatele lunii Mai

 

„Trăieşte total, trăieşte cu pasiune… În felul acesta, fiecare moment devine de aur, iar întreaga ta viaţă se transformă într-o înşiruire de clipe aurite. O astfel de fiinţă nu moare niciodată, căci atingerea ei seamănă cu aceea a regelui Midas: orice atinge, se preschimbă în aur.”

Osho

 

Ca să arăt unor oameni cât îmi sunt de dragi îi înjur cât pot de tare atunci când greșesc, în felul acesta vor știi întotdeauna că au în mine un prieten vrednic și de nădejde.

Mihai Păun

 

“Lumea asta, teatru de orgolii şi de rătăciri, este plină de nefericiţi care vorbesc despre fericire.”

François-Marie Arouet de Voltaire

 

“Parvenitul se târăște de-a bușilea în fața celor ce-i pot fi de folos și este obraznic cu cei de care nu mai are nevoie.”

Honore de Balzac

 

Revistă de Cultură Universală Nomen Artis – Anul III, nr. 33, 2014

Deschide Revista

Pentru a vizualiza revista trebuie să accesaţi link-ul “Deschide Revista”, iar pentru a se deschide revista aveţi nevoie de Adobe Flash Player instalat. Pentru cei care nu au instalat Adobe Flash Player îl gasiti aici de unde îl puteţi descarca şi instala!!!

© 2010 Nomen Artis, toate drepturile rezervate

 

Lăsați o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Provided by orange county short sale specialist