Revista Nomen Artis – numărul 31

Împărţind timpul, omul a descoperit că el curge ireparabil. A observat că „azi” devine „ieri” Şi că umbra copacilor se alungeşte spre asfinţit. În clipa aceea a devenit melancolic şi a descoperit regretul. Dar era prea târziu. (Octavian Paler)
 

 

Citatele lunii Martie

 

„Credeam că lucrul cel mai rău care ţi se poate întâmpla în viaţă este să rămâi singur. Nu e! Cel mai rău este să rămâi cu oameni care te fac să te simţi „singur”.

Robin Williams

 

„Orice epocă de cultură ce se încheie lasă în floarea uscată seminţele vremii nouă; nu le risipiţi”

Nicolae Iorga

 

„Poate că lucrătorii din Cultură vor deveni cu adevărat luminători ai naţiei, poporului, de mânuţă cu dascălii şi preoţii. Ar fi ceva…extraordinar, ca preoţii, dascălii şi scriitorii să-i lumineze pe români!”

Daniel Săuca

 

Revistă de Cultură Universală Nomen Artis – Anul III, nr. 31, 2014

Deschide Revista

Pentru a vizualiza revista trebuie să accesaţi link-ul “Deschide Revista”, iar pentru a se deschide revista aveţi nevoie de Adobe Flash Player instalat. Pentru cei care nu au instalat Adobe Flash Player îl gasiti aici de unde îl puteţi descarca şi instala!!!

© 2010 Nomen Artis, toate drepturile rezervate

 

1 Comment

  1. Ana Hâncu
    Mar 17, 2014

    Comentariu

Lăsați o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Provided by orange county short sale specialist