Revista Nomen Artis – numărul 25

De fapt, mi-a fost întotdeauna frică de fericire, nu sunt capabilă să o trăiesc cu toată fiinţa mea, mă îngrozeşte; ea mi se pare doar preludiul unui dezastru, aura lui şi nimic mai mult. Sunt însă bucuroasă când cei din jur par fericiţi, atât cât se poate. (Augustin Buzura în romanul Refugii)

 

Citatele lunii Septembrie

 

„Prima lege a supravieţuirii: să nu gândeşti; iar dacă totuşi nu te poţi abţine, atunci obişnuieşte-te să taci; şi dacă ţi-e imposibil să taci, nu-ţi mai rămâne decât ultima şansă, să spui invers decât ai gândit!”

Augustin Buzura în Drumul cenuşii

 

„Nu e nimic mai important decât salvarea spiritualităţii unui popor.”

Augustin Buzura

 

„Dacă noi nu vorbim, tăcerea îşi va instaura întunecata ei stăpânire.”

Carlos Fuentes

 

Revistă de Cultură Universală Nomen Artis – Anul II, nr. 25, 2013

Deschide Revista

Pentru a vizualiza revista trebuie să accesaţi link-ul “Deschide Revista”, iar pentru a se deschide revista aveţi nevoie de Adobe Flash Player instalat. Pentru cei care nu au instalat Adobe Flash Player îl gasiti aici de unde îl puteţi descarca şi instala!!!

© 2010-2013 Nomen Artis, toate drepturile rezervate

 

3 Păreri

 1. Militaru Corina
  Oct 9, 2013

  Numai cuvinte de lauda pentru revista dumneavoastra. O urmaresc cu interes. Din pacate nu am intotdeauna timp sa las un semn al pretuirii mele.
  Mult succes in continuare.
  Cu admiratie,
  Corina Militaru

  • Mihai Paun
   Oct 15, 2013

   Va multumim pentru interesul acordat revistei noastre si pentru cuvintele de lauda si va asteptam in fiecare luna in jurul datei de 10 sa rasfoiti noul numar

 2. Mihai Paun
  Sep 14, 2013

  Va invitam sa ne lasati o opinie despre continutul revistei noastre si va multumim in avans pentru timpul petrecut intre paginile revistei noastre.
  Tweet it! Share it! Like it! Pin it!

Lăsați o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Provided by orange county short sale specialist