Revista Nomen Artis – numărul 22

A fi simplu nu e treabă uşoară. A fi simplu înseamnă să mori câte puţin în fiecare zi, în numele celor mulţi, până te preschimbi în iarbă. Iar mai simplu ca iarba ce poate fi?  (Grigore Vieru)

Citatele lunii Iunie

 

„Când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Paulo Coelho

nbsp;

„Lacrima este distilarea sufletului. Este cea mai profundă emoţie a inimii umane exprimată în soluţie chimică. Este un extract concentrat, este produsul final al căderilor şi al suferinţelor. Lacrimile adevărate nu sunt un camuflaj, ci sunt tabloul sufletului desenat pe pânza emoţiilor. Ele sunt portretul celor mai adânci aspiraţii umane.”

Dr.M.R.Haan

nbsp;

„Omul este liber să acţioneze cum doreşte, dar nu are libertatea să culeagă fructele karmei altuia,
aşa cum şi-ar dori-o!”

Veda Vyasa

nbsp;

„Dacă folosim orice experienţă ca să ne sporim cunoştinţele pentru a le folosi spre binele omenirii, aceasta va produce o schimbare în noi şi în lumea noastră; cunoaşterea este putere.”

Francis Bacon

 

Revistă de Cultură Universală Nomen Artis – Anul II, nr. 22, 2013

Deschide Revista

Pentru a vizualiza revista trebuie să accesaţi link-ul “Deschide Revista”, iar pentru a se deschide revista aveţi nevoie de Adobe Flash Player instalat. Pentru cei care nu au instalat Adobe Flash Player îl gasiti aici de unde îl puteţi descarca şi instala!!!

© 2010-2013 Nomen Artis, toate drepturile rezervate

 

Lăsați o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Provided by orange county short sale specialist