Revista Nomen Artis – numarul 13

Dacă pictura este o nebunie, ea este o dulce nebunie, pe care oamenii ar trebui nu numai să o ierte, dar chiar să o caute. Îmi privesc chipul şi îmi cântăresc sănătatea. Amândouă poartă semnele grijilor, ale ambiţiilor şi ale remuşcărilor care contorsionează fizionomia fiecăruia dintre noi. Iată de ce ar trebui să iubim arta. Ea ne procură acelora care vor să-şi echilibreze viaţa, calmul, împlinirea morală şi chiar sănătatea. (Jean Baptiste Camille Corot)

[issuu width=420 height=294 printButtonEnabled=false backgroundColor=%23222222 documentId=121022142259-28fb29e7049b4f8ebf2b03e6a2dbea28 name=nomen_artis_numarul_13 username=paunmihai tag=2012 unit=px v=2]

 

Citatele lunii Septembrie

 

„Cel care menţine o viziune minunată în inima sa, un ideal măreţ, va realiza cu siguranţă acel ideal mai devreme sau mai târziu. Columb a avut viziunea unei „lumi noi” şi a descoperit-o. Copernic a întreţinut viziunea multiplicităţii lumilor şi a unui Univers mai larg şi lui această realitate i-a fost revelată. Buddha a fost susţinut de viziunea unei lumi spirituale de o frumuseţe fără pată şi de o pace perfectă şi a reuşit astfel să intre în propria viziune.”

James Allen

Revistă de Cultură Universală Nomen Artis – Anul II, nr. 13, 2012

Deschide Revista

 

Pentru a vizualiza revista trebuie să accesaţi link-ul “Deschide Revista”, iar pentru a se deschide revista aveţi nevoie de Adobe Flash Player instalat. Pentru cei care nu au instalat Adobe Flash Player îl gasiti aici de unde îl puteţi descarca şi instala!!!

© Nomen Artis, toate drepturile rezervate

1 Comment

  1. Kejda
    Noi 18, 2012

    That addresses several of my concerns atculaly.

Lăsați o părere

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Provided by orange county short sale specialist